Spara pengar med RUT-avdrag vid flytt hos Camaflytt

Citat från våra kunder:

RUT-avdraget är en förmånlig möjlighet för dig som planerar att använda våra flyttjänster på Camaflytt. Det ger dig inte bara en smidig flyttupplevelse utan även möjligheten att dra av en del av kostnaden på din deklaration, vilket innebär extra besparingar för din plånbok.

Vad är RUT-avdrag?

RUT-avdraget är en skattereduktion som har införts för att uppmuntra privatpersoner att anlita registrerade och seriösa företag för tjänster som utförs i hemmet. Det inkluderar inte bara städning utan även andra hemrelaterade tjänster som flytt. Genom att använda RUT-avdraget kan du både förenkla din flytt och spara pengar.

Så fungerar RUT-avdraget hos Camaflytt:

  • Välj Camaflytt: För att dra nytta av RUT-avdraget behöver du bara välja oss som din flyttjänstleverantör. Vi är registrerade och kvalificerade för att erbjuda RUT-avdrag.
  • Få en kostnadsfri offert: Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och diskutera dina flyttbehov. Vi kommer att ge dig en tydlig översikt över kostnaderna.
  • Boka din flytt: Efter att du har godkänt offerten och planeringen är klar, bokar vi in din flytt på en lämplig tidpunkt.
  • Betalning och RUT-avdrag: Efter avslutad flytt och när du har fått din faktura, betalar du den som vanligt. Sedan kan du dra av en del av kostnaden på din deklaration och minska din skatt.

Vilka tjänster omfattar RUT-avdraget?

RUT-avdraget gäller för olika hemtjänster, inklusive flytt, städning, fönsterputsning och andra tjänster som utförs i ditt hem eller din bostad.

Genom att utnyttja RUT-avdraget hos Camaflytt får du inte bara en smidig och pålitlig flyttservice, utan du sparar också pengar samtidigt som du minskar den administrativa bördan. Låt oss hantera din flytt medan du drar nytta av skatteförmånen. Kontakta oss idag för att boka din flytt och dra nytta av RUT-avdraget hos Camaflytt!