PROFESSIONELL FLYTTFIRMA LANDSKRONA

Citat från våra kunder:

Flyttföretag Landskrona

En flytt kan kännas oerhört omvälvande och med familj, jobb liksom andra måste att tillgodose är det inte alltid lätt att hitta utrymme för allt som ska göras. Drömmer också ni om en smidig och trygg flytt som inte ställer till det i er vardag? Då kan vi på CaMa Service, flyttfirma Landskrona hjälpa er. Med flexibla tjänster formar vi våra flyttkoncept helt utifrån varje kunds personliga önskemål där kvalitet och effektivitet får stå i fokus. Varesig om ni önskar flytthjälp i Landskrona till en privatflytt eller söker efter en flyttfirma i Landskrona som kan ta sig an er företagsflytt så kommer våra engagerade medarbetare kunna möta upp er förväntan.

En flytt är alltid krävande, men med vår professionella hjälp blir hela processen betydligt mycket lättare. Vänd er till oss när ni behöver flytthjälp så ser vi till så att också ni får en flytt värd att minnas.

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss så snart vi kan!


Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Här kan ni se några citat från våra kunder:

Flyttfirma Landskrona

CAMA FLYTTFIRMA LANDSKRONA – FLYTTHJÄLP PÅ ERA VILLKOR

Med lång erfarenhet i flyttbranschen ser vi inte längre några begränsningar på vår flyttfirma i Landskrona och åtar oss alla typer av flyttuppdrag oavsett omfattning och komplexitet. Vi vet hur en privatflytt ska hanteras för att ta kunden och dess bohag till sin nya adress snabbt och säkert, samt vad som krävs vid en kontorsflytt för minimal påverkan av ordinarie arbete. Bland våra tjänster finner ni allt från emballage och bärhjälp till demontering samt montering, transport, magasinering och hjälp för projektering och genomförande av er distansflytt på vår flyttfirma i Landskrona. Vi har också ett kunnigt städteam som står redo att ta sig an er flyttstädning så att ni tryggt kan rikta allt ert fokus på det nya. Ni väljer själva om ni vill anlita oss för punktinsatser eller om vi ska ta fullt ansvar för samtliga moment av flytten.

Oavsett uppdrag ligger vårt fokus på att leverera högsta kvalitet och att ni som kund ska känna er trygga med vår flyttfirma Landskrona. Givetvis har vi ansvarsförsäkring tecknad hos TryggHansa om något oförutsett mot förmodan skulle ske under själva flytten och vi hjälper er gärna med att anhålla om RUT-avdrag.

Flytthjälp Landskrona

FLYTTFIRMA LANDSKRONA – STÄD OCH FLYTTJÄNSTER

Sedan starten 2012 har vi tillsammans med våra engagerade medarbetare levererat professionell städ- och flytthjälp åt alla i Landskrona som tidigare haft det svårt att få tiden att räcka till. Vi är väl införstådda kring vad som krävs för att en bohagsflytt ska kunna utföras smidigt och tryggt samt vad som krävs vid en kontorsflytt för minimal påverkan på företagets arbetsschema. Vårt kunniga städteam står också alltid redo för att överta tidskrävande städsysslor, likväl hemma som på ert företag. Vi erbjuder dessutom nöjd kund garanti på vår flyttfirma Landskrona så att du som kund kan vila lugnt i att du kommer att bli nöjd med oss som flyttfirma.

Ge er själva lite andrum och låt oss ta över er städning eller flytt på vår flyttfirma Landskrona.

Vi finns även som flyttfirma i Helsingborg.

ANSVARSFÖRSÄKRING VIA TRYGGHANSA

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-AVDRAG

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se