Flexibel flytthjälp för er i Båstad

Citat från våra kunder:

Flyttföretag båstad

En flytt är alltid krävande och inte helt lätt att genomföra med familj, jobb och andra måste som ska tillgodoses parallellt med flyttbestyren. Med vår hjälp får ni en smidig och trygg flytt att se fram emot och slipper skapa utrymme i en redan stressad vardag. Vi erbjuder flexibla flyttjänster, helt i linje med era personliga behov där kvalitet och effektivitet ställs i fokus. Oavsett om ni söker hjälp för en större företagsflytt eller assistans till byte av bostad kommer våra erfarna medarbetare tillgodose kraven för en flytt utan krångel eller kostsamma avbrott.

Att flytta kan kännas omvälvande, men med rätt hjälp blir varje moment betydligt mycket lättare. Kontakta oss på CaMa Service, flyttfirma i Helsingborg så berättar vi mer om hur våra tjänster kan hjälpa också dig i Båstad.

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss så snart vi kan!


Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Här kan ni se några citat från våra kunder:

Flexibl flytthjälp Båstad

Flexibel flytthjälp utan begränsningar

Efter att ha funnits i branschen sedan 2012 och hjälpt till vid alla möjliga sorters flyttar känns inga uppdrag längre främmande och vi ser inga begränsningar för hjälpen vi levererar. Vi vet hur en privatflytt genomförs smidigt och effektivt med minimala risker samt hur vi på bästa sätt hjälper ert företag vidare till nya lokaler. Hos oss finner ni emballage, flytthjälp, transport, hjälp med demontering och montering, kvalitativ magasinering samt flyttstädning som garanterat godkänns. Välj själva mellan allomfattande koncept eller hjälp till specifika delar så svarar vi med engagerad hjälp som uppnår förväntningarna.

Flyttfirma Båstad

CaMa Service – Ett självklart val för er flytt i Båstad

Vår vision är att hjälpa alla våra kunder med att få vardagen att gå ihop så att de i sin tur får mer tid över att lägga på sådant som de värdesätter mer än flytt och städning. Med engagerad personal, flexibla tjänster och fokus på högsta kvalitet har vi vuxit snabbt till det väletablerade företag vi är idag med nöjda kunder och ett positivt rykte. Vi vet att det enbart är tillsammans med våra kunder som vi har chans att växa och undrar därför hur vi kan hjälpa er i Båstad. Hemstädning, flyttstäd, flytthjälp eller rengöring av era kontor? Låt oss höra mer om era önskemål så formar vi en prisvärd lösning som gör dagen lättare.

Tveka inte på att kontakta oss för att få svar på era frågor eller om ni vill diskutera ert uppdrag närmre.

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se