Flyttstädning i Helsingborg

Citat från våra kunder:

Prisvärd och trygg flyttstädning

En flyttstädning är bra mycket mer krävande än en vanlig storstädning och innebär flera krångliga liksom tyngre moment innan man slutligen är klar och kan pusta ut. Badrummet ska vara skinande rent från golv till tak och det är lätt att glömma bort viktiga detaljer så som att tvätta rent även bakom och under badkaret liksom tvättmaskinens in- och utsida. I köket sedan där fläckarna i regel är extra utmanande ska spisen göras glänsande ren och det inkluderar även utrymmet bakom. Även diskmaskin och fläktar ska få sig en rengöring liksom samtliga skåp och skafferier ut- och invändigt.

Dörrkarmar, lister, väggar, skåp, ventiler, golv, fönster och så mycket mer. Varenda vrå ska gås över och inget får någonsin lämnas åt slumpen med risk från påbackning vid kommande flyttbesiktning. Spar din tid och lägg energin på ditt nya hem istället genom att låta oss ta hand om städningen.

Vi garanterar att din flyttstädning godkänns

I över 25 år har CaMa Flytt funnits här för privatpersoner liksom företag som önskat hjälp till deras kommande flytt och är därmed också säkra på kvaliteten av hjälpen vi kan ge dig. Vi känner till samtliga av kraven som ska uppfyllas för att städningen ska bli godkänd av nästa gäst och hur vi hanterar den på ett effektivt och därmed också prisvärt sätt. Givetvis tar vi på oss allt ansvar så att du kan stänga dörren till det gamla bakom dig för alltid.

Finns det något vi bör känna till så som trasiga interiörer eller fel så ber vi dig meddela oss om detta vid din bokning. Även vindsförråd, källare eller andra externa utrymmen du önskar hjälp med ska meddelas i god tid.

För att du som kund ska känna dig extra trygga med oss som leverantörer av din flyttstädning ger vi alltid kvalitetsgaranti på allt vi gör. Känner du dig missnöjd med resultatet vi lämnar efter oss så är du välkomna att reklamera tjänsten i upp till fem dagar efter det att vi slutfört vårt städuppdrag så ser vi till att åtgärda de upplevda felen.

Flyttstädning Stockholm - CaMa Flytt

Vad ingår i en flyttstädning?

När själva flyttningen väl är överstökad och ditt tidigare hem står tomt så återstår fortfarande den omfattande flyttstädningen. Känns det överväldigande? Lämna över nycklarna till oss på CaMa Flytt så tar vi över ansvaret och ser till så att allt blir korrekt genomfört utan risk för trista påbackningar. Inget glöms, inget göms och du kan lägga allt ditt fokus framåt trygg i vetskapen av att allt blir omhändertaget för nästa boendes uppskattning.

Bostadsrum

 • Rengöring av golv
 • Rengöring av dörrar, karmar, golvlister, element, fönsterbrädor samt målade ytor
 • Rengöring av garderober och skåp, in- och invändigt (tömda garderober och skåp)

Kök

 • Rengöring av kyl och frys både in- och utvändigt samt under (frysen ska vara avfrostad när städningen påbörjas)
 • Rengöring av spis in- och utvändigt samt era ugnsplåtar. Utdragen spis rengörs också bakom.
 • Rengöring av eventuell diskmaskin in- och utvändigt.
 • Avtorkning samt urtorkning av lådor, skåp och bänkar (alla skåp och lådor måste vara tömda för att torkas ur).
 • Avtorkning av köksfläkt och ventiler (ej inuti).
 • Avtorkning av kökets belysning

Bad och toalett

 • Rengöring av kakelväggar
 • Rengöring av rummets sanitet och under badkar. Front till Jacuzzi ska monteras ned av kund vilken också ska återställa
 • Rengöring av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin in- och utvändigt

Fönsterputs

 • Vi utför fönsterputs av samtliga fönster (inglasad balkong eller uterum kostar extra)