Flyttstädning Helsingborg

Citat från våra kunder:

PRISVÄRD OCH TRYGG FLYTTSTÄDNING I HELSINGBORG

En flyttstädning är bra mycket mer krävande än en vanlig storstädning och innebär flera krångliga liksom tyngre moment innan man slutligen är klar och kan pusta ut. Badrummet ska vara skinande rent från golv till tak och det är lätt att glömma bort viktiga detaljer såsom att tvätta rent även bakom och under badkaret liksom tvättmaskinens in- och utsida. I köket sedan där fläckarna i regel är extra utmanande ska spisen göras glänsande ren och det inkluderar även utrymmet bakom. Även diskmaskin och fläktar ska få sig en rengöring liksom samtliga skåp och skafferier ut- och invändigt.

Dörrkarmar, lister, väggar, skåp, ventiler, golv, fönster och så mycket mer. Varenda vrå ska gås över och inget får någonsin lämnas åt slumpen under en flyttstädning som medför risk från påbackning vid kommande flyttbesiktning. Spar din tid och lägg energin på ditt nya hem istället genom att låta oss ta hand om städningen. Vi hjälper dig, CaMa flyttfirma i Helsingborg.

CAMA SERVICE FLYTTSTÄDNING HELSINGBORG : VI GARANTERAR ATT DIN FLYTTSTÄDNING GODKÄNNS

I över 25 år har CaMa Flytt funnits här för privatpersoner liksom företag som önskat hjälp till deras kommande flytt och är därmed också säkra på kvaliteten av hjälpen vi kan ge dig med våran flyttstädning i Helsingborg. Vi känner till samtliga av kraven som ska uppfyllas för att din flyttstädning ska bli godkänd av nästa gäst och hur vi hanterar den på ett effektivt och därmed också prisvärt sätt. Givetvis tar vi på oss allt ansvar så att du kan stänga dörren till det gamla bakom dig för alltid; du slipper helt oroa dig när du förlitar dig på vår flyttstädning i Helsingborg.
Finns det något vi bör känna till såsom trasiga interiörer eller fel så ber vi dig meddela oss om detta vid din bokning. Även vindsförråd, källare eller andra externa utrymmen du önskar hjälp med ska meddelas i god tid när du bokar flyttstädning.

För att du som kund ska känna dig extra trygga med oss som leverantörer av din flyttstädning i Helsingborg så ger vi alltid kvalitetsgaranti på allt vi gör. Känner du dig missnöjd med resultatet vi lämnar efter oss så är du välkomna att reklamera tjänsten i upp till fem dagar efter det att vi slutfört vårt städuppdrag så ser vi till att åtgärda de upplevda felen.

Flyttstädning Helsingborg

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING?

När själva flyttningen väl är överstökad och ditt tidigare hem står tomt så återstår fortfarande den omfattande flyttstädningen. Känns det överväldigande? Lämna över nycklarna till oss på CaMa Flytt så tar vi över ansvaret och ser till så att allt blir korrekt genomfört utan risk för trista påbackningar, vi gör det enkelt med den lokala Helsingborg flyttstädning vi erbjuder dig. Inget glöms, inget göms och du kan lägga allt ditt fokus framåt trygg i vetskapen av att allt blir omhändertaget för nästa boendes uppskattning på ett professionellt och kompetent sätt. Boka enkelt din flyttstädning Helsingborg hos oss på CaMa Flytt.

Bostadsrum

 • Rengöring av golv
 • Rengöring av dörrar, karmar, golvlister, element, fönsterbrädor samt målade ytor
 • Rengöring av garderober och skåp, in- och invändigt (tömda garderober och skåp)

Bad och toalett

 • Rengöring av kakelväggar
 • Rengöring av rummets sanitet och under badkar. Front till Jacuzzi ska monteras ned av kund vilken också ska återställa
 • Rengöring av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin in- och utvändigt

Fönsterputs

 • Vi utför fönsterputs av samtliga fönster (inglasad balkong eller uterum kostar extra)

Kök

 • Rengöring av kyl och frys både in- och utvändigt samt under (frysen ska vara avfrostad när städningen påbörjas)
 • Rengöring av spis in- och utvändigt samt era ugnsplåtar. Utdragen spis rengörs också bakom.
 • Rengöring av eventuell diskmaskin in- och utvändigt.
 • Avtorkning samt urtorkning av lådor, skåp och bänkar (alla skåp och lådor måste vara tömda för att torkas ur).
 • Avtorkning av köksfläkt och ventiler (ej inuti).
 • Avtorkning av kökets belysning

CAMA FLYTT : VÅR FLYTTSTÄDNING I HELSINGBORG

Våra flyttstädningar i Helsingborg håller hög kvalité och gör det möjligt för dig att släppa alla bekymmer när du ska flytta till ny bostad eller kontor, vi ger dig en helhetslösning av flyttstäd som uppfyller alla behov och krav som du har för att du ska bli nöjd. Anlita oss för din flyttstädning i Helsingborg så att vi kan utföra detta arbete på ett kompetent och kvalitativt sätt, vi har lång erfarenhet och rengör på djupet, dina golv, väggar och tak samt de ytor som är synliga och de som är gömda. Vår flyttstädning i Helsingborg går självklart att anlita runtom hela Skåne, kontakta oss och få en offert på pris för vår billiga städning!

 

CAMA SERVICE

Vi har utfört flyttstädning i 25 år och erbjuder lösningar som gäller för både flytt och städ, vi hjälper dig med en trygg och smidig flytt för både dig som privatperson och ditt företag. Vi är en professionell flyttfirma i Helsingborg som även utför flyttstädning av högsta klass i Helsingborg. Flyttstädningen behöver inte bokas med oss som flyttfirma om du redan ordnat med annan flyttfirma utan vi hjälper dig gärna med flyttstädning oavsett vad du har valt för flyttfirma, däremot uppskattar våra kunder ofta vår helhetslösning på både flytthjälp och flyttstädning. Vi erbjuder dig garanti för att klara alla krav och uppfylla flyttstädningen och slippa stress för påbackning vid flyttbesiktning med flyttstädningen vi erbjuder av högsta kvalité.

Kontakta oss och boka flyttstädning eller flytthjälp redan idag!