Allomfattande flyttfirma för er i Halmstad

Citat från våra kunder:

Företagsflytt Halmstad

För en smidig och effektiv flytt, utan strul eller kostsamma misstag behövs planering och struktur, men också tillräckligt med tid för att kunna genomföra varje moment med omsorg. Med jobb, familj, fritidsaktiviteter och alla andra måsten som livet innebär är det just tiden som ställer till det för många, men vi på CaMa Service, flyttfirma i Helsingborg står redo att hjälpa. Med flexibla flyttlösningar och helhetskoncept anpassade för var kunds behov kan vi leverera rätt flytthjälp åt er alla i Halmstad, privatpersoner som företag, och vi strävar alltid efter att hitta de mest prisvärda lösningarna.

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss så snart vi kan!


Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Här kan ni se några citat från våra kunder:

Professionell flyttfirma med flexibla flyttjänster

För att vi vill förse alla våra kunder med rätt hjälp för just deras flytt så skräddarsyr vi alltid uppläggen unikt för var och en. När ni anlitar oss väljer ni om ni vill rå om vissa delar av flytten själva eller om ni hellre ser att vi tar fullt ansvar från projektering till uppackning. Packhjälp och emballage, transport, montering och demontering, magasinering, flyttstädning och full assistans till stundande utlandsflytt. Efter alla år i flyttbranschen möter vi aldrig några uppdrag som känns främmande och vi behöver aldrig låta oss begränsas. Givetvis är vi fullt försäkrade så att ni kan känna er trygga genom hela arbetet och hjälper er mer än gärna med er förfrågan om RUT-avdrag.

Vi ger er i Halmstad den flytt ni drömmer om.

Flyttföretag Halmstad

För företag och privatpersoner i Halmstad

Vår verksamhet startades 2012 med visionen om att leverera flexibel hjälp som underlättar och bidrar till att fler får ihop sitt vardagspussel. Vi finns här för er som vill ha en behagligare och smidigare privatflytt, men också för företag som ska till nya lokaler och behöver hjälp för minimalt avbrott i deras dagliga produktion. Med ett kunnigt städteam kan vi även ta över era städuppgifter, likväl hemma som på jobbet.

En flytt är krävande och städning tar tid, men vi gör det betydligt mycket enklare för er i Halmstad. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan så ringer vi upp så snart som möjligt. Passa också på att fylla i era uppgifter för en personlig offert på arbetet ni önskar få utfört.

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se