Allomfattande flytthjälp för er i Höganäs

Citat från våra kunder:

Flyttföretag Höganäs

En flytt är oftast omvälvande och med familj, jobb liksom annat som kräver uppmärksamhet är det inte alltid helt lätt att få tiden att räcka till. Känner ni igenom er? Kontakta oss på CaMa Service, flyttfirma i Helsingborg så ger vi er den smidiga och säkra flytt ni drömmer om. Med anpassningsbara flyttjänster och helhetskoncept levererar vi professionella flyttjänster till samtliga i Höganäs, privatpersoner som företag, och vi strävar alltid efter att hitta de mest prisvärda och kvalitativa lösningarna.

En flytt är alltid krävande, men med rätt hjälp blir det precis så enkelt som ni vill ha det.

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss så snart vi kan!


Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Här kan ni se några citat från våra kunder:

Flyttfirma Höganäs

Flytthjälp som motsvarar era önskemål

För att säkert kunna möta upp alla våra kunders unika behov skräddarsyr vi samtliga flyttupplägg personligt för var och en, baserat helt på deras egna krav och önskemål. Hos oss styr ni själva över flytthjälpens omfattning liksom vilka moment som ska ingå och vad ni hellre tar hand om på egen hand. Vi erbjuder er packmaterial, transport, demontering och montering, flyttstädning och magasinering i anpassade lokaler liksom assistans vid utlandsflytt eller dödsbotömning. Efter att ha verkat så länge som vi gjort i flyttbranschen känns inga uppdrag längre främmande och vi ser inga begränsningar för vad som är möjligt.

För att ni ska känna full trygghet med oss som er flyttfirma är vi givetvis fullt försäkrade för det arbete vi utför och hjälper er mer än gärna med det RUT-avdrag ni är berättigade vid flytthjälp.

Underlättande tjänster för er alla i Höganäs

Sedan starten år 2012 har vi levererat flexibel flytt- och städhjälp åt privatpersoner liksom företag som på ett eller annat sätt behövt hjälp för att få ihop sin vardag. Vi vet vad som krävs för att en privatflytt ska löpa så smidigt som möjligt och hur vi tar er och ert företag vidare till nya lokaler med minimala produktionsavbrott. Vårt kunniga städteam står sedan alltid redo för att ta över era städuppdrag likväl hemma som på kontoret så att ni kan ägna er lediga tid åt annat än städning.

Vad behöver ni i Höganäs för att få tiden och orken att räcka till? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller lämna ert telefonnummer här på vår hemsida så ringer vi upp så snabbt som möjligt. Passa även på att fylla i era uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med pris på er förfrågan.

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se